Van képe hozzá

Komoly érdeklődés mellett nyílt meg 2024. március 26-án a Miskolci Nemzeti Színház emeleti társalgójában Kónya Máté bemutatkozó kiállítása, „Van képem hozzá” címmel. Sok érdeklődő volt kíváncsi az ifjú fotós, a Lévay József Református Gimnázium 11. A osztályos tanulója most megtekinthető képeire, amelyek két témakört ölelnek fel: természet és színház. A Lévay Kórus – Petró Balázs vezetésével – fellépése után Méder Noémi, a színház kommunikációs munkatársa köszöntötte a közönséget. Ezután Nádasy Erika, az MNSZ művésznője, majd Kónya Barnabás, szintén iskolánk diákja működött közre egy-egy verssel. 

Diákunk érdeklődést szeretne kelteni a környezetünk csendesen zajló történései iránt, nem csak a természetben, de mindennapok sodrásában elcsendesedést kínáló színházzal is. A képekben bemutatott két világot (színház és természet) annak a gondolata köti össze egymással, hogy vegyük észre, hol vagyunk. Ne hagyjuk magunkat sodortatni az idővel, hanem néha álljunk meg és nézzünk szét.
A színvonalas megnyitót követő, képek előtti beszélgetések, valamint a vendégkönyv bejegyzései egyaránt igazolják a sikert. A kiállítás április 18-ig látogatható a Nagyszínház előadásai alatt.

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább