Galériák

Tehetségnap-Magunkról magunknak

A Lévayban az utolsó két napja a tanévnek már nem a tanulásról szólt, inkább a számvetésről, a tevékenységeink, eredményeink áttekintéséről.

Tehetséges diákjaink ekkor tudják megmutatni diáktársaiknak, hogy ki miben jó, mivel ért el kimagasló eredményt, mivel nyert versenyeket a tanév során. A dráma szakkör színházi előadásától, a természettudományos kutatásokon át, a médiás diákok kisfilmjéig mindent igyekeztünk egy napon megmutatni a Lévay közösségének.

A reggel aktív sportolással indult, a tanár-diák meccseken minden vállalkozó szellemű diák és tanár megmozgathatta magát. A nap délelőtti része 14 helyszínen folytatódott, minden diák találhatott az érdeklődésének megfelelő programot. Volt, aki a dráma szakkör Tükröm, tükröm című előadását nézte meg, mások a tanév során Olaszországba, Franciaországa, Angliába szervezett tanulmányi kirándulások élménybeszámolójára voltak kíváncsi. Történelmi és természettudományos témákban is voltak prezentációk: a templomos lovagrend történetéről, a magyar honvédség relikviáiról, vagy az atomreaktorok működéséről.

A nap utolsó részében a sportközpont tornatermében zenei élményben is volt részünk. Idén is meghirdettük a zenekarok versenyét, amelyhez többen is kedved éreztek. Volt, aki szóló énekkel indult, mások zenekari formációban, a diákok pedig a Formsban szavazhattak a nekik legjobban tetsző produkcióra.

Vidám, önfeledett és tartalmas nap volt, olyan élményeket kaptunk, amire a tanórán nem mindig van lehetőségünk.

 

A fotókat készítette: Demkó Balázs, Botár Bálint, Simon Richárd

Galériák

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább