Galériák

Párkapcsolatok hete

A kollégiumban is megrendezésre került a Párkapcsolatok hete. 

A Nyilas Misi- Házba ellátogatott pár diák Csilla néni kíséretében, ott meghallgattak egy előadást, valamint egy Istentiszteletet a témával kapcsolatban.

Szerdán 2 program is zajlott egyhuzamban, a kézműves szakkör és a presbiterek szorgos készülődése a másnapi programra. A kézműves szakkörön különböző rózsaszín, piros színekben pompázó szivecskés díszeket és fotózáshoz kiegészítő elemeket készíthettek a diákok, Zsóka néni segítségével. A presbiterek mindeközben a diák-konyhában sütögettek finomabbnál finomabb süteményeket a teaházra, mint például hold alakú piskótát, csokis kekszet, valamint browniet.

Csütörtökön megrendezésre került a Párkapcsolat heti teaház. Ebben az évben is készítettünk egy fotósarkot, ahol Petrik Péter tanár úr segítségével készíthettünk mosolygós, bohókás képeket. A Szív küldi dobozba bekerült üzenetek is eljutottak a címzettekhez és felolvasásra is kerültek a presbiterek jóvoltából.

Mindenki nevében mondhatom, hogy igazán sikerült még szeretettel telibb életet varázsolni ezen programok segítségével a kollégium falai közé.

 

Gyenge Csenge

      Fotó: Petrik Péter

Galériák

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább

felvételi rangsorok 2024

Tovább