OTIO döntő - 2023

A 32. Országos Tudományos és Innovációs Olimpia döntőjére egy kétnapos nyilvános bemutató keretében, 2023. június 2-án és 3-ána BME Q épületében (1117 Budapest, Magyar Tudósok krt. 2.) kerül sor.

A résztvevők és a mentortanárok a szállása a Leonardo Budapest Hotelben volt, ahol lezajlott a regisztráció, majd a vacsora után egy kellemes hangulatú ismerkedési est. Az alkalom Kürti Sándor Széchenyi-díjas üzletember gondolatébresztő előadásával kezdődött az innovatív ötletek megvalósításáról, a vállalkozások világáról, majd a Piatnik Kft legújabb logikai játékainak kipróbálásával folytatódott.

Pénteken és szombaton került sor a pályamunkák bemutatására poszterek formájában a BME Q épületében. A pályamunkákat egy 27 fős, akadémikusok, egyetemi tanárok, vállalkozókból álló zsűri előtt kellett bemutatni, megvédeni.

A díjátadóval egybekötött gálaestre az ÖbölHáz Rendezvényközpontban került sor, melynek díszvendége és egyben a rendezvény egészének fővédnöke Karikó Katalin Széchenyi-díjas biokémikus kutató volt.

Iskolánk tanulói Kónya Máté Bertalan és Turjanicza Boldizsár elismerő dicséretben és értékes jutalomban részesültek. Gratulálok a szép eredményhez és biztatok mindenkit, hogy próbálja ki kreatív énjét ezen a színvonalas versenyen!

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább