Nevelői konferencia - 03.23.

Hamarosan érkezik a beszámoló! Köszönjük minden kedves érdeklődőnek az ideszánt figyelmet és időt.

A konferencia a Református Pedagógiai Intézettel való együttműködésben valósul meg, ami a pedagógus továbbképzési pontok megszerzéséhez szükséges. A gyülekezetekből érkező, nem református intézményekben tanító pedagógusok is megszerezhetik a továbbképzési pontokat a konferencián való részvétellel.

  • Jelentkezni 2024.03.21-én lehet legkésőbb.
  • Gyülekezetből érkezők az intézményhez a saját gyülekezetüket írják.
  • A műhelybeszélgetések témái a konferencia reggelén lesznek megismerhetők, ezekre a fő előadások után lesz lehetőség jelentkezni, hiszen akár ez alapján is alakulhat a további érdeklődés.
  • A konferencia a Lévay épületében kerül megrendezésre, nagyobb létszám esetében a tornateremben lesz a közös kezdés, belépés a főbejáraton történik majd.

Dr. Horváth László teljes előadása:

https://levay-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/rendszergazda_levaygimnazium_hu/ERbN1LNI-RZOrV-p52pNqD0BB2Le2zqDlfFDPBLofnt-hA?nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJPbmVEcml2ZUZvckJ1c2luZXNzIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXciLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJNeUZpbGVzTGlua0NvcHkifX0&e=4H47oG

​Dr. Horváth László rövid előadás:

https://levay-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/rendszergazda_levaygimnazium_hu/EUv0q8hoJtNKhcBuUwNTU_0BZO0d-GWmMbtDa2eK5kSWYA?nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJPbmVEcml2ZUZvckJ1c2luZXNzIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXciLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJNeUZpbGVzTGlua0NvcHkifX0&e=efz1xj 

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább

felvételi rangsorok 2024

Tovább