Galériák

Fotókiállítás megnyitója

Tehetséges diákjaink fotóiból nyílt kiállítás a II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban

 

 

Én és a tanítványok címmel nyílt tegnap fotókiállítás a megyei könyvtár első emeletén, Németh Csaba újságíró, média óraadó kollégánk fotókiállítása, ahol lehetőséget kaptak tehetséges diákjaink is fotóik bemutatására.

A kiállítás képeit a Kossuth-díjas Bahget Iskander szír származású fotóművész válogatta ki, ezért is érezzük nagy megtiszteltetésnek, hogy Szász-Török Benedek 10. C osztályos, valamint Demkó Balázs és Szentpétery Áron 11. C osztályos, Jászka Maja 12. C osztályos diákjaink képei szerepelhetnek a kiállításon. Fodor Kitti, egykori tanítványuk képei is megtekinthetőek, őrá is nagyon büszkék vagyunk.

A kiállítást Sipos Tamás igazgató-helyettes úr nyitotta meg, majd Németh Csaba osztotta meg a gondolatait a jelenlévő vendégekkel. A megnyitónak volt még egy lévays vonatkozása: Juhász Máté 9. A osztályos diákunk két saját szerzeményét adta elő zongorán, amivel tovább fokozta az esemény ünnepi hangulatát.

A kiállítás október elejéig látogatható a megyei könyvtárban, majd azt követően iskolánkban lesznek a képek kiállítva. A tervek szerint vándorkiállításként fogja bejárni az egyházkerület iskoláit.

Galériák

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább