Galériák

Félévzáró közgyűlés

A szerdai nap folyamán a félévzáró közgyűlésen vehettünk részt a Tóth Pál Diákotton  lakosaiként, nevelőtanáraink valamint Sípos Tamás kollégiumi vezető társaságában. 

Nyitásképpen egy közös éneklésre került sor, valamit egy időszakot lezáró és új félévet kezdő áhitatot hallgathattunk meg Trézsi Luca és Ági néni jóvoltából. A félév eseményeit és összegzését láthattuk egy diasoron, valamit a végzős presbiterek leváltására is sor került.

Sok szeretettel és jó hangulatban búcsúztunk el tőlük, valamit fogadtuk az új kollégista szóvivőinket. Beszélgettünk a diákotthon diákságát érintő javaslatokról és azok kivitelezéséről. A közgyűlés végéhez közeledve megnézhettünk Petrik Péter tanár úr által készített videót, mely az ő és a fotószakkörös diákok által készített képekből lett megvalósítható. Jó volt látni mennyi mindent változtunk, fejlődtünk és mennyi izgalmas kolis eseményen vehettünk részt az elmúlt fél év során. Egy igazán nosztalgikus élményben lehetett részünk egy átlagosnak hitt szerdai napon.

Gyenge Csenge 

  Fotó: Petrik Péter

Galériák

Hirdetmények