Exodus kibocsátó istentisztelet

Iskolánk két tanulójának, és az Exodus csoport tagjának beszámolója az eseményről:
2023. június 10.-én, a Debrecenben megrendezett Exodus kibocsátó istentiszteleten vettünk részt az iskolai csoportunkkal. Bár a neve nagyon formálisnak hat, egy élményekkel teli nappal gazdagodtunk. Az istentiszteleten több csoport is részt vett, akik között ismerős és eleinte ismeretlen fiatalokkal találkoztunk. Az alkalom során megismerkedtünk a többi csoport fiataljaival, együtt játszottunk, dicsőítettük Istent, majd egy igehirdetést is meghallgattunk. Az alkalom célja az Exodus csoportok "kibocsátása" és megáldása volt a nyári szolgálataink tekintetében. Számomra nagyon meghitt volt, amikor a csoportokért külön-külön imádkoztunk és énekeltünk. Szerintem mindannyiunknak nagy élmény volt ez a találkozás. Remélem jövőre még több csapattal megismerkedhetünk. Isten áldását kérjük minden csoport szolgálatára!
 

Elekes Réka 11.A

 
 
Június 10-én, szombaton, egy kibocsátó istentiszteleten volt szerencsénk részt venni, ahol a saját, miskolci csapatunkon kívül, még sok más csapattal is lehetőségünk volt találkozni. Az alkalom célja az volt, hogy az évben együtt töltött időt lezárjuk, és áldásos szívvel induljunk nyáron a szolgálatba. Tudtunk közösségben lenni Istennel, dicsőítettük őt, hallhattunk egy igencsak lelkesítő áhítatot is, és megismerhettünk új embereket. Az alkalom egyik részében minden csapatért külön-külön imádkozott valaki, és azután kézen fogva kívántunk áldást énekszóban egymásnak.
A lelki részén kívül volt játék is, és persze a lelki táplálék mellé testi is dukál, így egy jó kis pizzával zártuk az alkalmat.
 
Cselényi Áron 11.D
 
 

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább