"BONIS BONA DÍJ - A NEMZET TEHETSÉGEIÉRT" DÍJJAL TÜNTETTÉK KI DR. VONÁNÉ VINCZE VIKTÓRIA KOLLÉGANŐNKET

MAGASRANGÚ DÍJBAN RÉSZESÜLT DR. VONÁNÉ VINCZE VIKTÓRIA MAGYAR-TÖRTÉNELEM SZAKOS TANÁRUNK, A BÖLCSÉSZET- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI MUNKAKÖZÖSSÉG VEZETŐJE

 Nemzeti Tehetség Program keretében a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakmai felügyelete alá tartozó Nemzeti Tehetség Központ  „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjban részesítette "Kiváló tehetséggondozó tevékenység" elismeréseként intézményünk kiváló pedagógusát, Dr Vonáné Vincze Viktóriát.

A kiemelkedő díjhoz szívből gratulálunk!

"Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért" díj

„Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj 2013 tavasza óta ad lehetőséget a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar, vagy magyarországi nemzetiségi pedagógusok és más tehetségsegítő szakemberek elismerésére.

Napjainkra 1095 Bonis Bona-díjas pedagógus, szakember és szervezet dolgozik a tehetségügyi területen. A díj elnevezése a „Bonis bona discere”, vagyis „Jótól jót tanulni” latin közmondásból származik.

A Nemzeti Tehetség Program keretében a tehetségeket segítő szakemberek elismerésének támogatására kiírt pályázat keretében erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek azok a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar vagy magyarországi nemzetiségi köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok, gyógypedagógusok, szakoktatók, felsőoktatásban dolgozó oktatók és civil szervezetek tehetségsegítői, akik oktatják, nevelik, segítik a fiatalokat tehetségük kibontakoztatása érdekében.

Az elismerést négy kategóriában lehet elnyerni:

  • „Kiváló tehetséggondozó”,
  • „Kiváló tehetségfejlesztő”,
  • „Kiváló tehetségsegítő” és
  • „Életműdíj”.

A Bonis-Bona díj elektronikus jelölőfelülete csak korlátozott karakterszámú méltatást enged feltölteni.

Ezt a méltatást a csatolmányban olvashatjuk.

Büszkék vagyunk kiemelt elismerésben részesült kollégánkra!

                    

                                                A Lévay nevelőtestülete

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább