Beiratkozás a Csomasz Tóth Kálmán iskolába

BEIRATKOZÁS RÉGI ÉS ÚJ NÖVENDÉKEK SZÁMÁRA

Tisztelt Szülők!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi lehetőséget. A Lévay József Református Gimnázium tanulói helyben tanulhatnak zenét és grafikát a Csomasz Tóth Kálmán Református Alapfokú Művészeti Iskolának keretein belül.

Az alábbi tanszakok közül lehet választani:

zongora, orgona, furulya, fuvola, rézfúvós hangszerek, gitár, hegedű, magánének, grafika

Az oktatás általában a délutáni órákban történik heti 2-4 órában, gyakorlati és elméleti foglalkozások keretében. Tanulóink félévkor és év végén számot adnak tudásukról, emellett több fellépési, verseny-, ill. koncertlehetőséget biztosítunk számukra.

Növendékeink a tanév sikeres zárását követően bizonyítványt kapnak. Az alapképzés befejeztével művészeti középiskolába léphetnek tovább vagy iskolánk keretein belül folytathatják tanulmányaikat.

A művészeti oktatás térítési díj fizetése ellenében igénybe vehető képzés.

A térítési díj összegét – amely heti 2 órás foglalkozás esetén 3.500.- Ft/félév, heti 4 órás foglalkozás esetén pedig 7.000.- Ft/félév – félévente kell befizetni. A két tanszakos tanulók (zene és képzőművészet) tandíjat fizetnek, amelynek kedvezményes összege 10 ezer Ft/félév a zene melletti grafika/festészet tanszakra.

A hátrányos helyzetű tanulók térítési díjfizetés nélkül vehetik igénybe az oktatást, ezeken kívül további kedvezményeket tud iskolánk biztosítani a rászorulóknak (pl. nagycsaládosoknak, Gyvk, tartós betegség esetén).   

                                                                                                       

Amennyiben szeretnék, hogy gyermekük részt vegyen a művészeti oktatásban, a 2021/2022-es tanévben, jelentkezési szándékukat online formában is benyújthatják iskolánk felé, mely elérhető iskolánk honlapján a www.csomasz.tirek.hu oldalon. A felületen az "Online jelentkezési lap" lehetőséget keressék. A jelentkezéseket 2021. május 31-ig várjuk.

Fent említett honlapunkon olvashatnak iskolánk történetéről, a névadónkról, és bepillanthatnak iskolánk életéről szóló eseményekbe. Facebook oldalunkon videókat is találnak növendékeink szerepléseiről. https://www.facebook.com/Csomasz

Szeretettel várjuk leendő növendékeinket!

                                                                         Üdvözlettel: Szűcsné Farkas Zsuzsanna

a Csomasz Tóth Kálmán Református AMI igazgatója

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább