Napvitorla az iskola belső udvarára - LEZÁRT

Kedves Szülők! Kedves Támogatók!


A tereinket illetően nehéz (de reményteljes időt) élünk. Az uszoda-tornaterem építésével nagyon beszűkültek a tereink, az udvari pálya is építési területként funkcionál ebben az évben.
Nagyon értékes (közösségi) területe az iskolának a belső udvar, ahová a menő-menza pályázatból asztalokat és székeket tudtunk vásárolni. Tavasszal szeretnénk tovább fejleszteni az udvart, úgynevezett napvitorlákat szeretnénk felszerelni, hogy erős napsütés idején, de akár (megfelelő lefedettség esetén) szemerkélő esőben is használható maradjon a tér.


Erre a célra hirdetünk meg most egy közösségi adakozást. Kértünk céges árajánlatot egyedi kialakításra, ami nagyon magas forrást igényelt volna. Arra jutottunk, hogy a piacon jelenleg elérhető termékekből sokkal kedvezőbb áron be tudjuk szerezni a szükséges dolgokat és a saját technikai dolgozóink segítségével alakítjuk ki az udvar árnyékolását. Nagyságrendileg 250.000-300.000 Ft-ra lenne szükség ahhoz, hogy egy nagyon értékes közösségi teret tudjunk kialakítani.
Kérjük szíves támogatásukat erre a célra.
Ha március 15-ig sikerül összegyűjteni a megfelelő forrást, akkor már április elejére szeretnénk kialakítani az árnyékolást.

Bank- és számlaszám: Budapest Bank - 10102718–09447415–00000002
Megjegyzés rovatba kérjük mindenképpen tüntessék fel: Napvitorla

A szükséges költségeken felül érkező többlettámogatást az iskola szociális alapjába csoportosítjuk át.
Kérjük szíves támogatásukat!

 

2019.03.05-ig 73.500Ft támogatás érkezett, köszönjük eddigi szíves támogatásukat!

Kedves Támogatók!

2019.05.23-ig 334.180Ft érkezett a meghirdetett célra! Köszönjük adományukat!

Átmeneti állaporól adunk hírt. 2 cég ajánlatát kértük be tanév folyamán, az első ajánlat 1 millió ft feletti volt, a másik ajánlat kicsivel 1 millió ft alatti (a rögzítő pontok és oszlop kialakítása nélkül). Ezek után döntüttünk úgy, hogy megpróbáljuk magunk kialakítani az udvar részleges árnyékolását. Eddig nagyságrendileg 70-75.000Ft-ot fordítottunk erre a célra (60.446Ft 4db napvitorla + a szükséges szerelékek - rögzítők, kötelek, karabínerek). Gyűjtjük a tapasztalatokat (arra nézve is, hogy esőben hogyan viselkednek a vitorlák), eddig sikerült úgy kialakítani a vitorlák elhelyezését, hogy + rögzítő oszlopot nem volt szükséges elhelyezni.

Ha szükségesnek látjuk, akkor a nyár folyamán bővítjük az árnyékolt terület nagyságát. Ezekhez mérten a tanév elején a fennmaradó összeget az iskola szociális alapjába csoportosítjuk át olyan céllal, hogy anyagilag nehéz helyzetben lévő diákok részvételét segítsük tanulmányi jellegű utazások elérésében.

Köszöntéssel: Vezetőség

Kedves Támogatók!

2019 őszén még 8db napvitorla került beszerzésre 120.000Ft értékben (4 a bővítés miatt, 4 pedig tartalákba). 140.000Ft került áthelyezésre az iskola szociális alapjába a fent jelzett célra. Köszönjük a támogatást!

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább