KMROA - Szíria / Damaszkusz - LEZÁRT

Kedves Látogatók! A gyűjtés lezárásához közeledve szeretettel ajánljuk az önök figyelmébe is ezt a célt.

 

A Magyar Református Egyház küldöttsége korábban látogatást tett a szíriai keresztyén protestáns közösségekben. A látogatás után arra jutottak a Kárpát-medenencei Református Oktatási Alap (KMROA) gondozói, hogy a gyűjtés fennállásának 10 évében most nem magyar vonatkozású célra hirdetik meg a gyűjtést, hanem egy damaszkuszi keresztyén iskola felújítására. A gyűjtésről itt tájékozódhatnak: http://levay.tirek.hu/v/indul-a-2019-evi-adomanygyujtes-kulonleges-kedvezmenyezettje-van/

Visszhangozzanak bennünk Pál szavai: "mert egyszer-másszor Thesszalonikába is küldtetek szükségleteimre" (Fil 4,16).  A Filippi és Thesszalonika közütt 150km van, akkori viszonyok között több napi járóföld. Ne legyen idegen tőlünk az, hogy most távolabbi testvérek szükségleteire küldünk támogatást.

Hálaadással fogadjuk január 24-ig a felajánlásukat a Lévay számalszámára: 10102718–09447415–00000002, a közleményben kérjük tüntessék fel: DAMASZKUSZ.

 

KEDVES TÁMOGATÓK!

Ezúton köszönjük meg adományaikat, melynek eredményeként összesen 800.000,- Ft gyűlt össze a damaszkuszi keresztyén iskola felújítására.

Az adomány a 8.A, 9.A, 9.B, 9.C, 9.D és 12.B osztályok tanulóitól beérkezett összegekből, a perselypénzek bevételéből, támogatói jegyekből, valamint intézményünk saját hozzájárulásából tevődött össze.  

Köszönjük támogatásukat!

 

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább