Tájékoztató a tantermen kívüli digitális oktatás megvalósításáról

Kedves Tanulóink!
 
A digitális távoktatáshoz a Lévayban a Microsoft Teams alkalmazást fogjuk használni. Szerencsénk van, mert iskolánkban már kiépült az Office365 kommunikációs rendszere, mindenkinek van hivatalos, iskolai email címe, így a tanáraitok által létrehozott Teams csoportokat mindenki eléri.
Ott fogjátok megkapni az egyes  tanítási órára a tananyagot, elvégzendő feladatokat.
 
A 7. és 8. digitális osztályok a megszokott  felületen dolgoznak együtt tanáraikkal.
 
A "távoktatás" is órarend szerint működik majd. Minden nap 8 órától az aznapi órarend közismereti tantárgyainak csoportjában találjátok meg a tanáraitok által feltöltött anyagot. Mindenkinek kötelessége a kijelölt feladatok elvégzése a tanár által kért módon.
 
Azok számára, akik még nem ismerik a Teams alkalmazást, Skultéty tanárnő készített egy útmutatót. A csatolmányban megtaláljátok.
Aki elfelejtette az iskolai email címét, kövesse a leírásban lévő teendőket és a privát email címéről vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdánkkal a rendszergazda@levaygimnazium.hu   címen.
 
Hétfőn minden diáknak az a feladata, hogy megismerje a szükséges digitális alkalmazást és rajtra kész állapotra hozza magát a kedden kezdődő "órarend szerinti" tanuláshoz.
 
Továbbra is figyeljétek az iskola kommunikációs felületeit, mert folyamatosan ott fogtok tájékoztatást kapni.
Áldás Békesség!

Kerboltné Tóth Edit

tanulmányi igazgató helyettes

 

Hirdetmények