Galériák

Szalagavató istentisztelet

Mint minden tanévben most is megható pillanatoknak lehettünk tanúi, amikor a tizenkettedikes diákjainknak osztályfőnökeik feltűzték a szalagokat, hiszen ilyenkor szembesülünk először azzal, hogy egy újabb évfolyam diákjai hagyják el hamarosan az iskola falait.

 

Az Avasi Református Templomban az ünnepélyes bevonulás és a Himnusz eléneklése után Sipos Tamás, nevelési igazgató-helyettes, iskolánk lelkipásztora hirdetett igét.

Az igehirdetést ünnepi műsor követte, a végzős osztályok diákjai versekkel és dalokkal tették emlékezetessé szalagavatójukat. Ezt követően Ábrám Tibor főigazgató fogalmazott meg néhány fontos gondolatot a szalagtűzés előtt álló diákjaink számára.

Az ünnepi gondolatok után az osztályfőnökök feltűzték a szalagokat a diákoknak, akik egy-egy csokor virággal köszönték meg eddigi áldozatos munkájukat tanáraiknak. A szalagavatót követően közös vacsorával ünnepeltek a diákok, ahol minden osztály felelevenítette az elmúlt évek legszebb, legvidámabb pillanatait, eseményeit egy rövid videó formájában.

Galériák

Hirdetmények