DIÁKIGAZGATÓ VÁLASZTÁS - MÁR ZAJLIK A SZAVAZÁS A LÉVAYBAN!

MINDEN TANÉV KIEMELT ESEMÉNYE A 11. ÉVFOLYAMOS OSZTÁLYAINK KAMPÁNYFELKÉSZÜLÉSE, A KAMPÁNYNAP, A DIÁKIGAZGATÓ VÁLASZTÁS.

AZ IDÉN OKTÓBER 1-2-ÁN KERÜLT ERRE SOR. A TEGNAPI KAMPÁNYNAP UTÁN MA MÁR ZAJLIK A SZAVAZÁS. HAMARORAN KIDERÜL, HOGY MELYIK OSZTÁLYUNK NYERTE A KAMPÁNYT.

 11. A,        11.B,        11.C,      11.D  ???

HAMAROSAN KIDERÜL       

Komoly munka, és sokféle tanulás zajlik a Lévayban a kampány előkészítése, megtervezése, majd a kampánynap és a diáknap alatt.

                                                       Az osztályaink kampányparavánjai

Igazán nagyszerű munkát végzett az idén a négy osztály kampánystábja, a négy osztály, osztályfőnökök, helyettes osztályfőnökök, a kampányban aktívan részvevő tanárok és munkatársak. Egészen közösségi esemény a kampány.

Köszönet azoknak a kollégáknak is, akik évről-évre komoly munkával mederben tartják az eseményeket, és formálják az életben oly fontos "4K"-t: kommunikáció, kooperáció, kreativitás, közösség, konfliktuskezelés, stb.

Az idén a szülők csak korlátozott számban vehettek részt, de annál lelkesebbek voltak! Köszönjük, hogy támogatják gyermekeik szociális tanulását is!

          

A négy osztályunk udvari "kampánystandjai" - ahol a finomságok kampányoltak

(Külön köszönet a mindvégig kitartó szülőknek!)

Jó hangulat, profi felkészülés, rendezett épület és tisztaság (hiszen zöld kampányt folytattunk!), pontos időtartás, azaz összességében mind diáknak és tanárnak nagyszerű érzést jelentett a "KAMPÁNY"

Egységes arculat, profi megjelenés - ez jellemezte az osztályokat

Igazán nehéz dolga lesz a Zsűrinek, akik a teljes hét alatt "árgus szemekkel" figyelték és követték az eseményeket. Köszönjük nem könnyű munkájukat!

11 óráig lehet még szavazni! Úgyhogy hajrá 11.A, B, C, D! Hajrá Lévay!

 

Hirdetmények