FRISS INFORMÁCIÓK - KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGA

A központi írásbeli felvételi vizsga időpontja:

2020. január 18. szombat 10 óra.

Kérjük, hogy a tanulók legkésőbb 9:30-ra érkezzenek meg gimnáziumunkba, külön értesítést senkinek nem küldünk. Az írásbeli feladatlapokról részletes információ az Oktatási Hivatal honlapján ITT található.

A 2020. január 18-án megírt írásbeli felvételi pontszámait az iskola honlapján a javítás után közzétesszük. A vizsgaeredmények teljes körűen várhatóan 2020. január 20-án lesznek elérhetőek.

MEGTEKINTÉS

Az  Értékelő lap eredeti példányát személyesen kell átvenni 2020. január 23-án (csütörtökön) 8.00 és 16.00 között.    Az átvételhez személyi azonosításra alkalmas igazolvány szükséges.

Ugyanekkor a vizsgázó és szülője, az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti a kijavított dolgozatokat.   Az értékeléssel kapcsolatban a vizsgázó törvényes képviselője, a megtekintést követő első munkanap 16.00 óráig írásban észrevételt tehet a középiskolában.

A dolgozatok megtekintésekor a vizsgázó és szülője a feladatlapokról kézzel vagy elektronikus úton (pl. digitális fényképezőgép, telefon) másolatot készíthet, ill. a dolgozatokról (térítés ellenében) másolatot kérhet.

Sikeres vizsgát kívánunk a diákoknak!

Hirdetmények

Szóbeli felvételi vizsga menete a 2020/2021. tanévre

Tovább

Reál- és készségtárgyak fogadó órája -II.félév

Tovább