Galériák

Éretlen tábor

Régóta hagyomány iskolánkban, hogy az új osztályok osztályfőnökeik és tanáraik társaságában, a tanév megkezdése előtt néhány nappal elutaznak táborozni, hogy ismerkedjenek egymással, a Lévay szellemiségével és ízelítőt kapjanak a gimnázium nyújtotta lehetőségekből. Így volt ez idén is, a négy új osztály két napra a Mályi- tóhoz utazott, hogy részt vegyenek első lévays csapatépítő programjukon.

 

Nagyon színes volt a két nap programja: az osztályfőnökök vezetésével ismerkedő, csapatépítő játékokban vettek részt az osztályok, megismerkedtek a Lévay házirendjének legfontosabb szabályaival is, a meleg nyári idő lehetővé tette a strandolást, úszást, a közös áhítatokon értékes gondolatokkal gazdagodtak a diákok és ifjúsági énekeket tanultak, a felsőbb éves diákpresbiterek több állámást érintő csapatversenyt szerveztek, este pedig táncházon vett részt mindenki. A tábor második napján az iskolai cserkészcsapat tagjai látogatták meg az új diákokat, ők érdekes feladatok segítségével igyekeztek a cserkészet szépségeire ráirányítani a figyelmet.

A kétnapos együttlétet Miskolcra visszatérve egy közös istentisztelet zárta az Avasi templomban, amelyen az új diákok szülei is részt vehettek.

 

A fotókat készítette: Urbán Boglárka 11. C médiás diák

Galériák

Hirdetmények

Végleges felvételi eredmények 2024

Tovább

felvételi rangsorok 2024

Tovább