Galériák

Holland beszámoló

Húsvét előtt ismét ellátogattak hozzánk testvériskolánk diákjai.Tizenhárman érkeztek Kesterenből, tíz diák és három kísérő tanár. 

Vendégeinket a már megszokott jó kedv, fesztelenség és nyitottság jellemezte, ami  megkönnyíti a nyelvi korlátok okozta  határok  átlépését. Idén a 8/A volt a fogadó osztály, így a már hagyománnyá vált angol reggelit, barlang-fürdőzést, és közös órákat Kollár Tanárnő diákjai készíthették elő.
Hétfőn ellátogattunk Pesten a Dohány utcai zsinagógába valamint a várnegyedbe.
Kedden a játékos ismerkedő és reggeli után, közös történelem, fizika és hittanórákon ismerkedhettek a holland diákok a magyar tanítási-módszerekkel,majd pihenésként  a fürdőzés következett. Szerdán Debrecenbe utaztunk,ahol a Református Kollégium könyvtárát, múzeumát nézhettük meg, majd a nagytemplom tornyának megmászása után, ki-ki szekéren vagy lóháton nyerhetett betekintést a hortobágyi puszta világába.
Csütörtökön a Herman múzeumba tett látogatás után, meghallgattuk vendégeink színvonalas előadásait majd  a  hetedikesek is becsatlakoztak a programba,a Diósgyőri vár felfedezése által..
Gyorsan eltelt az öt nap, de annál gazdagabb volt eseményekben és élményekben. Már alig várjuk az októbert, hogy Hollandiában mi lehessünk vendégek és találkozhassunk azokkal a fiatalokkal akiket itthon a szívünkbe fogadtunk.
 

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább