Napvitorla az iskola belső udvarára

Kedves Szülők! Kedves Támogatók!


A tereinket illetően nehéz (de reményteljes időt) élünk. Az uszoda-tornaterem építésével nagyon beszűkültek a tereink, az udvari pálya is építési területként funkcionál ebben az évben.
Nagyon értékes (közösségi) területe az iskolának a belső udvar, ahová a menő-menza pályázatból asztalokat és székeket tudtunk vásárolni. Tavasszal szeretnénk tovább fejleszteni az udvart, úgynevezett napvitorlákat szeretnénk felszerelni, hogy erős napsütés idején, de akár (megfelelő lefedettség esetén) szemerkélő esőben is használható maradjon a tér.


Erre a célra hirdetünk meg most egy közösségi adakozást. Kértünk céges árajánlatot egyedi kialakításra, ami nagyon magas forrást igényelt volna. Arra jutottunk, hogy a piacon jelenleg elérhető termékekből sokkal kedvezőbb áron be tudjuk szerezni a szükséges dolgokat és a saját technikai dolgozóink segítségével alakítjuk ki az udvar árnyékolását. Nagyságrendileg 250.000-300.000 Ft-ra lenne szükség ahhoz, hogy egy nagyon értékes közösségi teret tudjunk kialakítani.
Kérjük szíves támogatásukat erre a célra.
Ha március 15-ig sikerül összegyűjteni a megfelelő forrást, akkor már április elejére szeretnénk kialakítani az árnyékolást.

Bank- és számlaszám: Budapest Bank - 10102718–09447415–00000002
Megjegyzés rovatba kérjük mindenképpen tüntessék fel: Napvitorla

A szükséges költségeken felül érkező többlettámogatást az iskola szociális alapjába csoportosítjuk át.
Kérjük szíves támogatásukat!

 

2019.03.05-ig 73.500Ft támogatás érkezett, köszönjük eddigi szíves támogatásukat!

Köszöntéssel: Vezetőség

Hirdetmények

Szóbeli felvételi eredmények

Tovább

ADOMÁNYGYŰJTÉSI FELHÍVÁS

Tovább