Galériák

Kollégiumi ballagás

Izgalommal várt esemény a kollégium életében a ballagás napja. Különösen nagy öröm, hogy két év online jelenlét után ebben az évben személyesen köszönhettünk el a végzős diákoktól. 

 

A most búcsúzók még emlékeznek, mennyire várták, hogy egyszer ők vonuljanak végig a tiszteletükre virágba borult folyosókon, társaik sorfala között. Ezen a napon egy kis közösség ünnepelte a végzős diákokat, teret adva az emlékeknek.

Délután hatkor minden készen állt az ünneplésre. A virágok és kis batyuk átadása után ballagási dalokat énekelve indult a menet. A feldíszített folyosók bejárása után az imateremben vette kezdetét a ballagók tiszteletére összeállított műsor, melynek végén Ábrám Tibor igazgató úr búcsúzott a diákoktól és átadta a jutalomkönyveket. A műsor után közös vacsorán vettek részt a tanárok és a végzős diákok. Előtte elbúcsúztak, és egyben köszönetet mondtak a konyhai dolgozóknak, majd a seprő átadás hagyományos ceremóniájára került sor. Vacsora előtt még néhány útravaló gondolat és személyes köszöntés hangzott el a nevelőtanároktól.

Külön öröm volt számunkra, hogy az osztályfőnökök is elfogadták a meghívásunkat és velünk ünnepeltek.

Kívánunk sok sikert az előttetek álló úthoz!

 „… a békesség Istene veletek lesz!”(II.Kor13:11)

 

Szabó Péterné                                                   Fotó: Kis Anna, Petrik Péter, Vaszily Hanna

Galériák

Hirdetmények

Diákotthoni Felvételi beosztás 2022/2023

Tovább