Galériák

Fenntarthatósági témahét - Természettudományos napok - 2020

Idén az "Okos ház" volt a téma. Mozgalmas hetünk volt, sok tapasztalatot és új információt szereztünk. A csatolt galériában néhény pillanatképet is közzétettünk.

Több tanulócsoport is bekapcsolódott a programokba, minden miniprojekthez FORMS totó is készült, melyet a tanulók az iskola területén kitett QR kódok segítségével érhettek el. A totókat több, mint 100 tanuló töltötte ki. A 2. emeleten az OKOS HÁZ témához kapcsolódó alkotásokat láttunk (rajzok, tervek, zöldtetős madáretető, zöldfal virágokból).

Több külső szervezettel kooperáltunk, akik előadásokkal, bemutatókkal, rendhagyó órák keretében mutatták be a környezettudatos otthon kialakítási lehetőségeit. Az Ökológia Intézetből Dr. Gyulai Iván volt a vendégünk, A szülők segítségével sikerült a Zöld Kapcsolat egyesületet bevonni a programunkba. Az Ökogyülekezetek képviselői is eljöttek, hogy ne csak lássák a nálunk folyó munkát, hanem tevékenyen hozzá is járuljanak. Illetve a Miskolci Egyetem Solar Decathlonon bemutatott Magyar Fészek+ projektjét is megismerhettük.

Köszönjük a külső és belső partnerek odaszánását!

Galériák

Hirdetmények

Szóbeli felvételi vizsga menete a 2020/2021. tanévre

Tovább

Reál- és készségtárgyak fogadó órája -II.félév

Tovább