Galériák

Diákjaink Nagykőrösön - SDG Életrevaló Műhely

Zsófi Richárd és jómagam, két napot töltöttünk az SDG vezetőképzőjén, Nagykőrösön. 

Mi voltunk az első érkezők, így azonnal találkozhattunk a szervezőkkel: Diával, Bettivel, Rékával, Gyöngyivel, Gergővel és Bálinttal. Nagyon kedvesen pizzával vártak, és kínáltak minket. A délután folyamán még tizenkét ember érkezett, és ez a létszám családias légkört teremtett. Vacsora után különböző játékokkal jobban megismertük egymást, és énekeltünk. A szállásunk egy kollégium volt, ami számomra hazai terep. A szobák kifogástalanok voltak. Másnap, egy bőséges reggeli után megmosakodtunk, és elkezdtük amiért mentünk. Nem tömény tananyag, inkább interaktív tanulás volt. A sok éneklés és játék mellett meghallgattunk két áhitatot is. A szervezők nagyon közvetlenek, így egyszerű volt rájuk figyelni. Volt olyan kérdés, amibe csak bedobáltuk az ötleteinket, majd azokból állítottuk fel a választ. Megtanultuk az én-közlés négy lépését és a megnyilvánulásban rejlő ördögi kör kiiktatását.

Nagyon élveztem az SDG diákszövetség által szervezett vezetőképzőt. Jó volt hozzám hasonló, hívő fiatalokkal találkozni. Könnyen megtaláltuk a közös hangot egymással és a szervezőkkel is. Ez nagyon megkönnyítette a tanulást és a tanultak megértését

 

Victor Soma 10.A

 

Számomra az egész egy felejthetettlen alkalom volt. Első alkalmam volt, de hihetetlen tudást tudtam szerezni. Emellett megismerhettem sok új diákot, és barátokra találtam bennünk. Remélem többször tudok még találkozni velük az SDG által szervezett programokon.

 

Zsófi Ricáhrd Márk 9.C

Galériák

Hirdetmények

Diákotthoni Felvételi beosztás 2022/2023

Tovább