A „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj”

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2017. március 14-én nyílt pályázatot hirdetett meg a „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj” címmel. 

Nemzeti Tehetség Program céljai közt szerepel a tehetségsegítő hagyományok őrzése és gazdagítása kiemelkedően tehetséges hazai és határon túli magyar fiatalok egyéni igényeiknek megfelelően egyedi fejlesztéssel ösztöndíj típusú támogatással. 
Az ösztöndíjasok köszöntésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2017. november 29-én ünnepséget szervezett, melyet Novák Katalin, család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár asszony nyitott meg.  A rendezvényen részt vett Dr. Illés Boglárka  - ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár asszony is és dr. Mészáros Karina az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgató asszony.  Az ösztöndíjasoknak Államtitkár Asszony emléklapot adott át.

Varga Fanni iskolánk 11. E osztályos tanulója részesült ösztöndíj támogatásban.  A tavalyi tanévben végzett biológiai és kémiai kutatásra épülő Tudományos Diákkonferencián (TUDOK) való eredményes szerepléséért. Nagyon sokat köszönhet felkészítő és egyben mentor tanárának: Molnárné Litványi Krisztinának. 

Hirdetmények

Nyílt napok a Lévayban - Nov. 6. / Nov. 8.

Tovább