Galériák

Szalagavató ünnepi istentisztelet

Mint minden tanévben most is megható pillanatoknak lehettünk tanúi, amikor a tizenkettedikes diákjainknak osztályfőnökeik feltűzték a szalagokat, hiszen ilyenkor szembesülünk először azzal, hogy egy újabb évfolyam diákjai hagyják el hamarosan az iskola falait.

Az ünnepélyes bevonulás és a Himnusz eléneklése után Kiros Eszter iskolánk vallástanára hirdetett igét. Az Istentisztelet alatt bizonyságtételeket hallhattunk olyan szülőktől, akik gyermekeik szalagavató ünnepségén arról beszéltek, hogy hálásak Istennek gyermekeikért.

Az igehirdetést a végzős diákok osztályfőnökeinek meglepetése, majd ünnepi műsor követte.  A tizenkettedikes diákjaink közül többen versrészletekből és zenei előadásokból álló, mély gondolatokat közvetítő műsort adtak elő. Ezt követően Ábrám Tibor igazgató úr fogalmazott meg néhány fontos gondolatot a szalagtűzés előtt álló diákjaink számára.

Az ünnepi gondolatok után az osztályfőnökök feltűzték a szalagokat a diákoknak, akik virággal köszönték meg eddigi áldozatos munkájukat tanáraiknak. A Szózat eléneklése után a székház dísztermében szeretetvendégség várta az összegyűlt rokonokat, ismerősöket, barátokat.

A fotókat készítették: Major Dávid, Mészáros Lili, Horváth Csongor, Tirpák Orsolya, Petrik Péter.

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább