Próbanyelvvizsga

Kedves angol vagy német nyelvből próbanyelvvizsgára készülő diákok!

Május 2-án, hétfőn délután 14 órától kezdődik az írásbeli vizsga. Időben induljatok el otthonról, legkésőbb 13.45-re érkezettek meg a Lévayba. Az írásbeli helyszínét a portán kiragasztva megtaláljátok majd.

Saját nyomtatott szótárt hozzatok a tollak mellett.

14.00-17.00 között zajlik az írásbeli és a hallgatási feladat. Az írásbeli részei: szövegértés és íráskészség.

Május 9-én, hétfőn, a tanítási idő során, az 5., 6., 7. órában történnek az angol online, német jelenléti szóbeli vizsgák. Párban vizsgáztok egy külön vizsgateremben tanári felügyelettel. Laptopot a munkaközösség biztosít az angol online vizsgához. Amennyiben tudod, hogy kivel szeretnél vizsgázni, szerda 16.00 óráig jelezd ezt Borosné Répási Rita tanárnőnek angol nyelvből, Bacsóné Szabó Renáta tanárnőnek német nyelvből TEAMS-en.

A szóbelin a történetmesélés 10 perc felkészülési időt igényel szótárhasználattal. Ekkor a szótárt az iskola biztosítja, de ha akarsz, hozhatsz te is. A többi feladat spontán reakció, nincs külön felkészülési idő. Kb. 15-20 perc lesz a szóbeli megmérettetés páronként. Kb. két hét szükséges a próbanyelvvizsgák kiértékeléséhez.

A szóbeli vizsga végeztével a napotok folytatódik, de erről a szaktanáraitoktól kaptok majd felvilágosítást nem hamarabb, mint hétfőn, 2022.05.09-én!

Öltözet:

2022.05.02. hétköznapi ruha

2022.05.09. lévays póló + az angolosoknak névkártya a felismerhetőség miatt, a németeseknek ez nem szükséges, hiszen ők jelenlétiben vizsgáznak.

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább