Galériák

Karácsonyt várva...

Csendesnap a Lévayban

Az esztendő utolsó iskolában töltött napját a tornateremben közösen kezdte a Lévay közössége rövid áhítattal és énekléssel, majd az elmúlt tanévben Ausztráliában, a testvériskolánkban tanuló két diák Berdó Zsuzsanna és Madarász Abigél képes élménybeszámolójával folytatódott a program.

Meghívott vendégünk Fodor Gusztáv lelkipásztor, a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársa a szervezet tevékenységét mutatta be, főleg a háború vagy természeti katasztrófa által sújtott országokban végzett embert próbáló munkájukról mesélt a diákoknak, előadásának azt a találó címet adta, hogy Háború-Krisztus nélkül, Béke-Krisztussal.

Majd az osztályok karácsonya következett, a diákok egymást ajándékozták meg, osztályfőnökeik vezetésével az osztálytermekben töltöttek közösen egy rövid időt.

A csendesnap az ünnepre kibocsájtó Istentisztelettel ért véget az Avasi templomban, az igét Fodor Gusztáv lelkész hirdette, az énekkar szolgálatát követően. További vendégeket is köszönthettünk a csendesnapon: David Nockles, ausztráliai testvériskolánk igazgatója és felesége érkezett hozzánk látogatóba, őket Ábrám Tibor igazgató mutatta be a Lévay közösségének.

Az Istentisztelet után mindenki örömmel indult haza, hogy a családjával tölthesse a karácsonyt.

Áldott karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet mindenkinek!

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább