Galériák

Lévay rekreációs-sporttábor - Bogács 2017

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Az idén is megrendezésre kerül a mára már hagyománnyá vált Lévay-s sporttábor, melyet most Bogácsra szervezünk. A tábor ideje alatt igyekszünk a tanulóknak minél szélesebb körben programokat szervezni. Lehetőségük lesz különböző labdajátékokban kipróbálni és fejleszteni magukat: röplabda, kosárlabda, labdarúgás. Rekreációs tevékenységként megjelenik többek között a horgászat, kerékpár is, valamint nem utolsó sorban a strand adta lehetőségeket is igyekszünk maximálisan kihasználni. A Miskolctól 55 km-re található Bogácsi Gyógy és Strandfürdő szolgál idei táborunk helyszínéül, ahol jurta házakban leszünk elszállásolva.

Bővebb információ: http://www.bogacsitermalfurdo.hu/

Dátum: 2017. jún. 19 - 23.

Létszám: 22-26 fő - Jurta ház

Utazás: Volán busz, saját kerékpár, iskolai kerékpár

Ellátás: teljes ellátás

Részvételi díj: 28.000 Ft        

 

Elhelyezés: 4 fős szobákban, amely közvetlen közelében található egy befedhető medence. Sportfoglalkozásaink rekortán és strandröplabda pályán lesznek. Reggel 6 és este 22 óra között korlátlan átjárási lehetőség lesz a strandra. A recepciónál nyilvános wifi-pont található.

 

Kísérő pedagógusok: Toboz Csilla – Csáki István Zsolt – Leidgeb László – Tóth Tamás – Papp Róbert

További információ: Papp Róbert: 30/205-30-44

 

A részvétel alapfeltétele: jelentkezési lap kitöltése és leadása, valamint az összeg befizetése Papp Róbert testnevelő részére. Osztályfőnök engedélye szükséges hozzá! A táborozáson való részvétel függ a jelentkezés sorrendjétől. Információs lapot minden jelentkező kap legkésőbb az utolsó tanulmányi héten. A tábornak van saját facebook csoportja, ahol további hasznos információkat osztunk meg egymással. Az ár biztosítást nem tartalmaz!

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább