Galériák

Kárpát-medencei cserediák program

Istennek hála ismét megszerveztük a Kárpát-medencei cserediák programot. A tavaszi turnusban Erdélyben 4 iskola, és Kárpátaljáról pedig 3 iskola vett részt a programban. 

Március elején 14 diákunk indult útra, és 16 diák érkezett a Lévayban. Vendég diákjaink kollégiumban illetve családoknál voltak elszállásolva. A cserediákok különböző programokon vehettek részt.  Kirándultak Sárospatakra, részt vettek a Március 15. –i megemlékezésen, táncolhattak a Kösöntyűvel a táncházon, pizzáztak Igazgató úrral. 

„Egy élmény volt számunkra. Olyan helyeket látogattunk meg Miskolcon a cserediákokkal, ahol még talán én sem jártam. De ehhez tartozik Sárospatak is. Örülök, hogy részt vehettem ebben a programban, és annak is, hogy két cserediákot is fogadhattam.”

Jónás Dominika10.C

 

„Mindenkinek mást jelentett a hét, különböző élményeket emelnék ki, de úgy gondolom nem lenne olyan aki azt mondaná, hogy nem volt jó. A cserediákprogramok azok amik összehozzák a fiatalokat, ami során megismerhetjük a határon túli magyarokat. A héten ők nyerhettek betekintést a mindennapjainkba, megnézhették óráinkat, megismerhették a várost, a környéket ahol élünk és persze egymást is a különböző programokon. Akár életreszóló barátságok is kötődhettek.”

Domahidi Ágnes 10.B

 

Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy otthont adtak az országhatárainkon túlról érkező diákoknak. Továbbá szeretném megköszönni azoknak, akik segítettek a diákok utazásában.
Bízom benne,  hogy jövőre hasonló szép heteket töltenek diákjaink a határon túli, illetve vendégdiákjaink itt nálunk a Lévayban.


Szabolcsik Panka

programszervező

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább