Galériák

acsi-slc beszámolók

Az idei, Vajtán megrendezett diákvezetői konferencia tapasztalataiba és a rendezvény hangulatába segít bepillantani Slezák Antónia Panna 9.A, és Victor Soma 11.A osztályos tanulók beszámolója.

Miután megérkeztünk és elfoglaltuk a szobáinkat egy nyitó alkalmon vettünk részt, ezután pedig csoportos beszélgetéseken. Az idei vezetőképzőn 3 napon keresztül megnéztük a vezetőség 4 alappillérét: a hívást, az együttérzést, a bátorságot és az elköteleződést. A közös áhítatokon ezeket vizsgáltuk, majd kiscsoportokban megbeszéltük, hogy számunkra ezek mit jelentenek. Az áhítatok mellett különböző workshopokra is ellátogathattunk, amiknek témáját magunk választottuk.
A sok program mellett viszont arra is jutott időnk, hogy barátkozzunk és megismerjük a másik történetét. Rengeteg féle emberrel, rengeteg helyről beszélgettünk és a workshopokon illetve áhítatokon kapott ismeret mellett rengeteget tanulhattunk egymástól is.
Nagyon hálás vagyok, amiért résztvehettem a konferencián és még többet tanulhattam Istenről és a vezetővé válásról.
Slezák Antónia Panna, 9.A
 
Reformátusi pontossággal "pontban" reggel tízkor (kb. negyed 11-kor) utunkra indultunk. Pár poloska társaságában végignézhettük, ahogy eláll az eső és felszárad az út. A megérkezés után sikerült rávennünk magunkat, hogy másokkal is beszélgessünk. A szobáink nagyon jó minőségűek és kényelmesek. A kiadós vacsora után meghallgattunk egy remek és egyben intenzív előadást az együttérzésről. Később ezt átbeszéltük a saját kiscsoportunkkal. Ami több ország fiataljaiból áll. Ezek után nagyon finom pogácsát, teát, kávét és egyéb finomságokat ettünk. Tizenegy magasságában a mi kis csapatunk tartott egy saját megbeszélést, majd elindultunk a szobákba. A többiek nevében nem beszélhetek, de fél tizenkettőkor (korán) le is feküdtem a német szobatársaimmal együtt.
Victor Soma, 11.A

Galériák

Hirdetmények

A tanév 2. szülői értekezlete

Tovább