Tájékoztató a tantermen kívüli digitális oktatás megvalósításáról

Kedves Tanulóink!
 
A digitális távoktatáshoz a Lévayban a Microsoft Teams alkalmazást fogjuk használni. Szerencsénk van, mert iskolánkban már kiépült az Office365 kommunikációs rendszere, mindenkinek van hivatalos, iskolai email címe, így a tanáraitok által létrehozott Teams csoportokat mindenki eléri.
Ott fogjátok megkapni az egyes  tanítási órára a tananyagot, elvégzendő feladatokat.
 
A 7. és 8. digitális osztályok a megszokott  felületen dolgoznak együtt tanáraikkal.
 
A "távoktatás" is órarend szerint működik majd. Minden nap 8 órától az aznapi órarend közismereti tantárgyainak csoportjában találjátok meg a tanáraitok által feltöltött anyagot. Mindenkinek kötelessége a kijelölt feladatok elvégzése a tanár által kért módon.
 
Azok számára, akik még nem ismerik a Teams alkalmazást, Skultéty tanárnő készített egy útmutatót. A csatolmányban megtaláljátok.
Aki elfelejtette az iskolai email címét, kövesse a leírásban lévő teendőket és a privát email címéről vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdánkkal a rendszergazda@levaygimnazium.hu   címen.
 
Hétfőn minden diáknak az a feladata, hogy megismerje a szükséges digitális alkalmazást és rajtra kész állapotra hozza magát a kedden kezdődő "órarend szerinti" tanuláshoz.
 
Továbbra is figyeljétek az iskola kommunikációs felületeit, mert folyamatosan ott fogtok tájékoztatást kapni.
Áldás Békesség!

Kerboltné Tóth Edit

tanulmányi igazgató helyettes

 

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább