Galériák

Science on Stage Szegeden

A Magyar Science on Stage Fesztiválon (2018. okt. 5-7., Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra) 75 tanár 50 innovatív oktatási projektet mutatott be a matematika, fizika, kémia, biológia, informatika-számítástechnika, környezetismeret területéről.

A fesztivál, amelyet két évente rendeznek meg a természettudományos tanárok „jógyakorlat” börzéje.

Az ország minden részéről képviseltették magukat a közép- és általános iskolák pedagógusai  a természettudományos órákat, szakköröket színesebbé tevő projektekkel. A fő cél a természettudományok népszerűsítése, a diákok bevonása a kutatásokba és az érdeklődés felkeltése ezen területek iránt.

Iskolánk pedagógusai (Pozsárné Szilágyi Erzsébet, Skultéty Zoltánné, Takács Judit és Makranczi Zsolt) második alkalommal vettek részt rajta. Az idén az iskola szabaduló szobáját vittük Szegedre. A látogatók körében nagy sikert aratott a standunk. Életkortól függetlenül mindenki kipróbálhatta megfigyelőképességét, logikáját.

Lelkesedésünk a résztvevőkre is átragadt. A workshopunkon több, mint 20 kolléga ismerte meg tevékenységünket. Sokan kaptak kedvet ahhoz, hogy ők is megvalósítsanak hasonló projekteket.

 

Köszönjük a projektben résztvevők támogatását és igényes munkáját, amelyek hozzájárultak a sikeres szerepléshez, iskolánk megismertetéséhez.

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább