Pénz7

A 2016/2017-es tanévben immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Pénz7 programsorozat, amely Európa-szerte mintegy 30 országban hívja fel a figyelmet a pénzzel való tudatos gazdálkodásra.

Az általános- és középiskolás diákok pénzügyi tudatosságát interaktív eszközökkel fejlesztő Pénz7 témahéthez immár másodszor csatlakozott a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon is.

A 2017-es év pénzügyi témája, a „bankolás” mellett a vállalkozói kompetenciafejlesztés és a vállalkozói ismeretek oktatása is helyet kap az iskolánkban.

A 11. évfolyamos társadalomismeret fakultációsok a bankkártyák és bankszámlák világát ismerhették meg közelebbről szakember segítségével. A 11-A osztályosok ugyancsak ezzel a témával találkoznak, míg a 11-B osztály tanulói a vállalkozói kompetenciáikat bővíthetik a héten.

Szeretnénk megköszönni Iván Edina segítőkészségét, aki az Erste Bank munkatársaként vállalt önkéntes segítőként szerepet a tanórák megtartásában. Értékes információkat osztott meg a tanulókkal nemcsak a bankkártyák használatával, hanem a bankszakma egészével kapcsolatban is.

Dóka Erzsébet

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább