Galériák

ZÖLD KAMPÁNY 2022.09.30.

Az idei tanévben is megrendezésre került a 11. évfolyamosok megmérettetése, a Diákigazgató választási kampány. Csakúgy, mint az elmúlt néhány tanévben, idén is a fenntarthatóság jegyében telt a kampány, ahol a környezettudatos megoldásokra az osztályok pontokat kaptak.

Nagy örömünkre szinte minden osztálynál megjelent a ballonos vagy italadagolós üdítőkínálat, benne szörpökkel és limonádéval, csökkentve ily módon az egészségtelen és környezetre káros üdítőitalok kínálgatását.

Ettől függetlenül is sajnos bőven termelődött csomagolási hulladék.

Még nagyobb figyelmet kell a jövőben fordítani a szelektív hulladékgyűjtők megfelelő használatára. Ez csak részben a kampányoló osztályok hiányossága, főként ugyanis a diákseregnek nem sikerült az italos dobozokat, palackokat a megfelelő tárolóba tenni.

Dicséretes módon három osztály egyáltalán nem használt egyszer használatos műanyag eszközöket. Saját bögrét, kulacsot kértek.

         Az egyéb környezettudatos megoldások között szerepeltek lebomló lufik, fenntartható pólók, újrahasznosított díszítés a termekben, mértéktartó büfékínálat, kézműves illetve saját készítésű és használható ajándékok. Majdnem minden kampányfilmben vagy műsorszámban megjelent a GREEN gondolkodás, vagy az erre való buzdítás.

Az egyik osztály innovációként gyűjtést szervezett az állatmenhely számára, tanárrabláshoz kötött előadásuk is a felelős állattarttásról szólt.

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább