Galériák

Készülődés az adventre

Az advent a kollégiumban is mozgalmasan telik. A lakók és nevelőik színes programokon vesznek részt és ez alatt együtt töltik el délutánjaikat egy kellemes, jó hangulatú környezetben.

 

A DeJó szakkörösök ízletes és édes muffinokat sütöttek, amelyekbe szívüket-lelküket beleadták. A csoportokon belüli karácsonyozás is szívetmelengető alkalmaink egyike. A diákok és nevelők az egy hetes angyalkázást követően felfedik kilétüket a szerencsés kihúzottak előtt, majd kedves ajándékokkal és ünnepi jókívánságokkal lepik meg egymást. Ezek az alkalmak összekovácsolják a kis csoportot, amely második családunkként funkcionál.

Zsurki Csabáné és Mészárosné Erős Erika tanárnő vezetésével a kézműves csapataink sem tétlenkedtek. Csodaszép díszeket és ínycsiklandozó mézeskalácsokat készítettek és mindeközben értékes időt töltöttek el együtt.

December 23.-án, hétfőn, Almási Ferenc lelkész úr tartott áhítatot, amelyen a karácsony valódi jelentőségéről és a jelen örömeinek megbecsüléséről volt szó. Értékeljük a boldog pillanatokat, mert ezek adják az erőt a mindennapjainkhoz.

 

Varga Viktória

Fotósok: Vaszily Hanna és Petrik Péter tanár úr

Galériák

Hirdetmények

Elmarad az előkészítő foglalkozás

Tovább

Fogadóórák 2022. november

Tovább